(Ottestad - Liverpool FC 1-2) Det var to jevne lag i første omgang. Liverpool hadde marginene på sin side og var heldige med begge sine mål. Det var nok Ottestad også, men det burde ha stått uavgjort da lagene gikk til pause.

Målene til Liverpool var enkle, men forsvarsspillet til Ottestad var ikke av den gode sorten.

I andre omgang gikk Ottestad ut og ville bestemme kampen, noe de også gjorde. Flere store sjanser ble sløst vekk.

Trener Mads Brannstorph sa det slik etter finalen.

- Det var nok ikke vår beste kamp. Det var mange slitne jenter, både i hode og kropp. Jentene var svært skuffet etter tapet. De har spilt tre finaler og har tapt alle tre. Når jentene får tapet litt på avstand, så kommer de til å føle at laget har gjort en kjempeturnering. De bør være stolte av egne og lagets prestasjoner, sier trener Brannstorph.

Julie Blakstad sover nok ikke godt i natt om hun tenker sjansen hun fikk på overtid. Hun gjorde alt riktig i forkant av skuddet. Dessverre for Julie og Ottestad gikk ballen like over.

Oda Brannstorph og Julie Blakstad er to gode spillere som også har spilt på landslaget denne sesongen. Etter Dana-cup ser vi tydelig at det er ikke bare de som er gode. Det er mange herlige spillertyper i laget som kan gjøre det svært så godt de kommende årene.

Ottestads kaptein Oda Brannstorph spilte godt og ble kåret til finalens beste spiller.

Vi så skuffelser var stor rett etter kampslutt. Glem det Ottestad-jenter. Dere beviste gjennom hele turneringen at dere har noe på gang i Ottestad.

Trenerduoen Ronny Pedersen og Mads Brannstorph har en gjeng spillere som vil noe. Det har vi fått bevist gjennom hele Dana Cup.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00