Ottestad scoret sju mål, men kunne ha scoret det dobbelte. Det var total overkjørsel i samtlige 90 minutter, noe som gjør at Ottestad ligger bra an til opprykk.

Eidskog–Ottestad 0–7

Etter 45 minutter ledet bortelaget 5–0 og kampen var i realiteten over. I andre omgang bare fortsatte Ottestad, men ikke like intenst som i førsteomgangen.

Med full uttelling burde Ottestad ha scoret det dobbelte av det de gjorde.

Målscorere for Ottestad: Kristian Løvås 3, Mattis Nerheim 1, Hermann Roseth 1, Adrian Hoel 1 og Sivert D. Sæbø 1.

MBK – HamKam 2 0–6

Hjemmelaget var med i banespillet i drøye en time, men etter hvert gikk lufta ut av MBK. Etter timen ble spillerne slitne og begynte å gjøre flere personlige feil. Det utnyttet HamKam på mesterlig vis.

HamKam var svært effektive og stoppet ikke før de hadde scoret seks mål.

MBK produserte så å si ingen ting foran HamKams mål. Ingen av de avfyrte skuddene traff mellom stengene.

HamKam hadde god kontroll og scoret på de sjansene som dukket opp.

Mål for HamKam 2: Sigurd Øverby 2, Jonas Bolkan Nordli 2, Mavi Mang 1 og Jarmund Kvernstuen 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.