Orion har toppet herrelaget til Holmenkollstafetten. Trener Rudy Van Oevelen satser på topp ti i Oslos gater.

Orion løp i fjor på tiden 53.41, som holdt til sjuendeplass totalt. Det er noe de ønsker å slå i årets stafett, ifølge trener Rudy Van Oevelen.

– Jeg trodde kanskje vi skulle være litt svekket fra i fjor, men nå har de unggutta som har kommet inn, og de som løp i fjor, tatt veldig bra steg. Så jeg tror vi skal satse på en plassering rundt femte til tiendeplass, i hvert fall topp ti, forteller Van Oevelen.

– Sånn tidsmessig har vi ikke satt oss noe mål, men hvis det er rundt samme tid som i fjor, så skal vi være fornøyde. Langløperne våre, Sigurd Ruud Skjeseth og Even Brøndbo Dahl, blir viktige på de lengre etappene, der de kan ta opp mot halvminuttet hver på etappene. I tillegg kan sprinterne, som Quarcoo-gutta og Klareng, ta sekunder på de andre lagene på deres etapper, så alle de blir viktige, sammen med de andre gutta som også er veldig talentfulle.

Rudy Van Oevelen er også meget fornøyd med at Orion har klart å stille med et damelag i Holmenkollstafetten.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at vi har klart å stable sammen et lag. og det er første gangen på mange år at vi har damelag i Holmenkollstafetten, sier Rudy Van Oevelen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.