Aspeli skulle starte en time før hovedfeltet. Mange trodde nok at hovedfeltet i seniorklassen skulle ta igjen ordføreren.

Slik gikk det ikke, for Aspeli er en meget habil skiløper.

Før start var ikke ordfører Morten Aspeli veldig optimistisk.

-Nå angrer jeg på at jeg ikke har bedre grunntrening. Dette kommer til å bli et slit. Jeg skal være svært så fornøyd, bare jeg kommer i mål, sa Aspeli.

To timer og 20 minutter senere, er det en helt annen utgave av ordføreren.

- Dette gikk jo over all forventning. At seniorløperne ikke tok meg igjen, er en seier for meg. Dette ble da til slutt en perfekt dag, sier en fornøyd og meget sliten ordfører.

Det ikke alle vet er at Morten Aspeli var en habil skiløper i sine yngre dager. Som 15-åring i 1977 tok han en fjerdeplass i hovedlandsrennet.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.