For 11. gang var det fotballcup før seriestart for klassene G13, J 13 og G14 på Storhamars flotte anlegg.

36 lag med ulike ambisjoner før det braker løs med seriefotball kommende uke.

Oppstart

Brumunddals Oliver Sætre var en av mange som storkoste seg med en helg med bare fotball.

– Vi bruker turneringen som oppstarten på fotballsesongen. Sjøl om vi har spilt flere treningskamper blir det liksom litt mer alvor med en slik turnering, sier Oliver Sætre etter seieren i kvartfinalen mot Fu/Vo i klassen G13.

Brumunddal vant 1–0 og målet var omdiskutert, noe Brumunddal ikke brydde seg mye om.

Vi fikk se mange gode og jevne kamper. Semifinalekampen mellom Ridabu og Storhamar i klassen G14 var både god og ikke minst spennende. En kamp Ridabu vant 1–0. Begge lagene produserte flere store sjanser, men det var kun et selvmål av Storhamar som gjorde at Ridabu kom helt til finalen. I finalen ble det tap 2–3 mot Bekkelaget.

Gode jenter

I klassen J13 fikk vi også se mye god fotball. Kampen mellom Storhamar og Lillehammer ble så jevn som en kunne håpe på. Lillehammer vant knepent 2–1.

Storhamar har mange gode og spennende jenter, noe som kom tydelig fram i denne kvartfinalen.

Brumunddal J13 var gode og kom helt til finalen. Der ble det riktignok tap mot Gjøvik-Lyn. Det var tett og spennende helt til siste slutt, for Gjøvik Lyn vant 3–1 etter straffespark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.