Denne uken har vi forflyttet oss til Elverum, hvor lørdagens storkamp mellom laget fra den lille byen ved Glomma og HamKam møtes til det som fort kan bli en liten skjebnekamp for de grønne og hvite.

Marius Hagen kom med flere slengbemerkninger i retning Elverum foran sesongen, noe de elverumsingene har utnyttet på en humoristisk måte.

Elverum-kaptein Ulrik Balstad har langt fra latt seg imponere over HamKams sesongstart, og han kommer med flere stikk i retning Briskeby-leiren.

I fjor hadde vi serien ”Hvem kan skyte hardere enn Pål”, hvor MBK Domkirkeodden var nærmest Jacobsens kanonkule av et skudd.

Denne sesongen utfordrer Pål de lokale klubbene til å slå hans egen personlige rekord på 10,9 sekunder på 100 meter.

Hør også hva HA-sportens fotballekspert, Karsten Thune, har å si om Brumunddals formidable snuoperasjon, og hva han tror kan bli avgjørende for om HamKam kan ta med seg poeng fra lørdagens storkamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.