Det norske U18-landslaget har ikke fått det helt til å stemme så langt i VM.

Norge tapte 1–5 for Tyskland i deres første kamp, mens det ble en overlegen 5-0-seier over vertsnasjon Ungarn i kamp nummer to.

Men onsdag gikk Storhamars Hanna Olsen og Norge på et nytt tap. 2–5 mot Slovakia betyr at det ikke blir noe opprykk denne gangen.

– Det har gått litt dårligere enn forventet så langt i mesterskapet. Vi hadde planer om opprykk, men det håpet er borte med to tap, sier Olsen til HA-sporten på telefon fra Ungarn.

Hamar-jenta fikk seg dog en liten opptur i tapet mot Slovakia. Hun ble nemlig kåret til Norges beste spiller. Nå håper hun at laget reiser seg de siste to kampene mot Danmark og Japan.

– Vi har fortsatt medaljemuligheter, sier Olsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.