Det viste seg nemlig at Petter Soleng Skinstad som ble spurtslått av Christoffersen på oppløpet og nummer to i halvbirken, var mannen som reddet seieren for Christoffersen. Det hører med til historien at Soleng Skinstad var skikkelig forbannet etter målpassering. Han forlangte å få løypeanviserne vekket umiddelbart.

- Jeg synes det er svak at ikke løypeanviserne er klare når løperne kommer, tordnet Soleng Skinstad som leverte dagens fair play da han ropte etter Stian Christoffersen da han løp feil.

- Jeg hadde 20 meter på Christoffersen før bakkene ned mot mål da jeg så at Stian løp feil. Jeg måtte rope etter ham for å gjøre ham oppmerksom på feilen han hadde gjort. Christoffersen kom på skinner igjen og i den siste bakken ned mot målpassering, passerte Christoffersen Soleng Skinstad og vant halvbirken totalt.

- Det var dagens første arrangørtabbe at Christoffersen ikke ble vist vegen inn mot mål, sa Soleng Skinstad som ikke reflekterte noe over den tapte seieren:

- Nei, Stian vant fortjent. Han var den beste løperen av oss, sa Soleng Skinstad.

- Feilen gjorde at jeg måtte ta inn to-tre sekunder på Petter inn mot mål, men det gikk greit i utoverbakkene, sa Stian Christoffersen.

- Hadde jeg vunnet her, hadde det ikke vært noen trivelig måte å vinne på. Det var helt naturlig for meg å få Stian på riktig spor igjen. Den beste vant uansett, sa Petter Soleng Skinstad etter å ha vist hva fair play er i praksis. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.