Tirsdag kveld får vi en ny lokal landslagsspiller i fotball. Oda Åmland Edvartsen fra Ottestad debuterer med flagget på brystet mot Sverige i J15-landskampen.

Oda gleder seg stort til å spille med flagget på brystet. Dette er første landskampen for samtlige spillere i Norges tropp.

– Det er klart dette blir spennende. For meg er jo dette nesten som å spille på hjemmebane. Jeg vet det blir bra med kjentfolk på tribunen. Familie og venner skriver til meg at alle skal se den kampen, så dette blir bare artig, sier 15 år gamle Oda.

Kantspilleren har gode innlegg, bra fart og gode skudd og får mye ros av landslagssjef Lena Tyriberget.

– Oda er god på mye hun. Innlegg, skudd, tempo og god spillerforståelse er bare noe av hennes kvaliteter. Vi har fulgt Oda i lang tid. Hun har vært på flere talentsamlinger, så vi vet hva vi får fra den kanten, sier landslagssjefen.

Oda spiller på Ottestad jentelag og i 4. divisjon. Hun spiller også kamper med gutter 15 år i Ottestad og trener med elitelaget til HamKams G16.

Nå venter to landskamper mot Sverige på Fart-bana. Første kamp er tirsdag kveld og andre kamp går torsdag klokken 12.00.

– Vi har fått beskjed om at alle får spillertid, så jeg vet ikke om jeg starter i første eller andre kamp, sier Oda Åmland Edvartsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.