Det er Brumunddals leder Tom Søgård som melder dette nå på klubbens hjemmeside.

Frank Semou er 23 år, men ifølge Søgård har Semou rikelig fotballerfaring fra Danmark, der han både er født og oppvokst i nærheten av København. Franck har ifølge statistikkene spilt 26 kamper for Brøndby i Superligaen i Danmark og han har spilt på alderbestemte landslag fra U17 til U20. Han har blant annet 11 landskamper for U-19 laget.

Franck har vært spådd en lysende karriere, men et skadeavbrekk har stoppet utviklingen hans.

Ifølge Søgård var han i fjor utleid til AB i 1. Divisjon etter et lengre skadeavbrekk som spolerte mye av 2013 sesongen. Han avsluttet fjorårssesongen i Svebølle i 2. Divisjon.

Søgård skriver også at Franck har fortsatt store ambisjoner som fotballspiller og har nå lyst til å prøve seg i Norge og Brumunddal. Han er en sentral midtbanespiller med mange gode kvaliteter. Han skal også være  en fysisk sterk spiller med stor kapasitet.

Søgård siterer også hans siste trener:

- I Franck får dere en solid lagspiller og en som aldri gir seg. Som type er han stille og beskjeden, men en veldig ”god dreng.

Franck Semou kommer til Brumunddal 1. februar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.