Etter den gamle reglen var det icing de gangene en forsvarsspiller var først på pucken etter at den hadde hadde passert den forlengede mållinjen. Nå blåser dommeren for icing allerede når forsvarende spiller er først over droppepunktet.

Regelendringen er kommet for å hindre kollisjoner helt inne ved vantet bak mål når to spillere kjemper om å komme først til pucken.

- Det gjør spillet sikrere for spillerne, og det er viktig, sier NHLs visekommisjonær Bill Daly i et TV-intervju.

En annen stor nyhet for sesongen er inndeling av divisjoner og avdelinger. Western Conference består av 14 lag fordelt i Pacific og Central Division, mens de 16 lagene i Atlantic og Metropolitian Division utgjør Eastern Conference.

Dette er gjort for å minske reisingen. Alle lag møter hverandre likevel minst to ganger - én gang hjemme og én gang borte. Hvert lag spiller 82 kamper i grunnspillet. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.