Han traff ikke innenfor stengene på ett eneste av sine tre skudd i løpet av de snaue 20 minuttene han spilte i 1. omgangen. Etter hvilen fikk han et par minuttter helt mot slutten av kampen, uten at han fikk løsnet skudd.
I det hele tatt var det ikke så mye som minnet om at EM i Serbia er nært forestående for det norske laget. Det ble for mange tekniske angrepsfeil og, dårlige skuddavslutninger. Forsvarsspillet fungerte bedre enn angrepsspillet, men også her er det mye å hente.
Målvaktene Svenn Erik Medhus og Ole Erevik var beholdningen i kampen etter Robert Hedins mening.
Håvard Tvedten ble norsk toppscorer med fire mål.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.