(Norge - Slovakia 1-2)

I dag spilte Løten-jenta Marthe Pabsdorf Brunvold sin første kamp med flagget på brystet. 

god start

De norske jentene tok ledelsen midtveis i åpningsperioden da Millie Rose Sirum fikk stå umarkert på bakre stolpe og sette pucken opp i nettet. 

Åpningsperioden åpnet med hardt press fra Slovakia, og det tok kun 51 sekunder før den første pucken lå i nettet bak en paff Mia Christine Isdahl. Patricia Agostonova gikk opp langs venstrekanten og skjøt på nærmeste stolpe. Pucken gikk i mål, og dermed var lagene like langt.

Men keeperen fikk sin revansje noen minutter senere. En Slovakia-spiller kom alene med målvakten i undertall, og  Isdahl vartet opp med en knallstrek spakredning. 

glapp i siste akt

Slovakia fortsatte å kjøre på, og til slutt fikk de hull på byllen. Gjestene kriget og kriget foran mål, og en litt heldig Nikola Rumanova fikk dyttet pucken over mål fra kloss hold.

Norge tok ut keeperen med 50 sekunder igjen å spille, men misbrukte en stor mulighet fra slottet. Dermed endte Løten-jentas første OL-kamp i tap.

Se video med Brunvold i toppen av artikkelen! 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.