Robert Farmer sendte vertene i ledelsen 11.27 minutter ut i den første perioden, i en kamp som ble jevn med mange sjanser til begge lag.

I midtperioden klarte ingen av lagene å score, så britene gikk på isen med en knepen 1-0 ledelse da tredje og siste periode startet.

Sondre Olden utlignet 1.31 minutt inn i perioden. Han vant pucken i venstre sirkel, satte fart mot mål og plasserte pucken over Ben Bowns i det britiske målet.

Bare ett minutt og 28 sekunder senere sendte Markus Søberg Norge i ledelsen. Da var det spilt i 42.59 minutter. Søberg fintet ut Bowns og vippet pucken over ham og i nettaket.

Flere scoringer ble det ikke, selv om begge lagene hadde sine muligheter mot slutten. Det er ny kamp mellom de to lagene onsdag kveld

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.