Etter innledende hovedskyting på grovfelten var det 11 skyttere som hadde 30 treff og 16 skyttere hadde 29 treff. Alle disse fikk plass i den avsluttende mesterskapsomgangen, og blant dem var Sindre Nordvik fra Brumunddal, Einar Myki fra Løiten, Jørgen Lunde fra Tangen og Tore Oustad fra Stange og Romedal. Både Lunde, Myki og Oustad falt av i finalen i de vanskelige forholdene og havnet et stykke ned på resultatlistene til slutt.

Erik Jødal fra Blaker tok seieren i veteranklassen (V65+V73) i Kjemsjøstevnet med 42/11 treff. Her ble det andreplass til Terje Hågensen fra Stange og Romedal med 42/9. Arild Bravoldsengen fikk 41/5, Jon Løvseth 41/1 og Per Olav Faldbakken 37/4.

I ungdomsklassene ble det seier til Jens Olsrud Østli fra Tangen med 41/4 treff foran Ingeborg Engebretsgård fra Åsheim med 40/7.

På grunn av sen påske i år og problemer med å få avviklet finalen i HV-cupen før banesesongen starter etter påske, hadde arrangøren av HV-cupen i år inngått avtale med Bjørnen skytterlag om at HV-cupfinalen skulle avvikles etter finalen i det ordinære Kjemsjøstevnet.

Etter innledende kvalifiseringer gjennom 13 stevner i HV-cupen, ble det gjennomført to finaler i henholdsvis fin- og grovfelt med 20 skyttere i hver finale. I grovfelten gikk seieren til Øivind Haugen fra Urskog med 11/6 treff, mens andreplassen gikk til Sindre Nordvik fra Brumunddal med 11/5. Jørgen Lunde fra Tangen tok femteeplassen med 11/4.

På finfelten gikk seieren til Knut Nygårdseter (junior) fra Kongsvinger og Omegn foran Terje Hågensen (V65) fra Stange og Romedal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.