Omskytingen om bronse ble uhyre spennende. Etter de to første ordinære skuddene var det likt mellom Nordsveen og den russiske konkurrenten, begge med 19 poeng. Det var likt helt frem til det fjerde skuddet, da russeren skyter 8 og Nordsveen 7 på fjerde skudd. Dermed ble det fjerdeplass på unggutten.

- Espen er en harding, uredd og offensiv. Vi er stolte over hans prestasjon i dag. Gull i EM og bronse i VM i fjor. Fjerdeplass i år. Dette er en flott representant for Skytterlandslaget og han skal fortsatt få bruke god tid på å utvikle seg videre, sier sportssjef Tor Idar Aune. 

Bakken nummer åtte

Det ble 8.plass på Ole Magnus Bakken i hans andre EM-finale på rad på 10 meter luftrifle. Det var samme plass som i kvalifiseringen med 625,8 poeng.

- Jeg er fornøyd. Jeg skyter opp mot mitt beste i kvalifiseringen. Jeg jobber godt og er mye nærmere de andre i finale enn i fjor. Det er bare å jobbe videre, sa Ole Magnus Bakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.