På grunn av været ble løypa lagt om og dermed gikk deltakerne glipp av noen rygger og bratte nedkjøringer.

-Jeg synes arrangørene hadde fått til en artig og fair løype likevel, sier Øie, som kan fortelle at det har vært mye ruskete vær denne vintersesongen og mange konkurranser har måttet legge om løypa. Hans egen innsats vurderer han til middels.

- Jeg ble syk etter VM og er ikke helt 100% ennå. Jeg tok også på meg ei supertrøye for mye i det varme været, så totalt sett ble det tungt og seigt i dag, forteller han.

Til tross for dette kunne han ta med seg ei NM-medalje hjem. Etter en kort tur på Vestlandet settes kursen sørover til Italia allerede i morgen for å delta på verdenscupavslutningen i randonee, som er til uka.  

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.