Fredag kveld fikk klubben alle papirer i orden slik at han er klar for å møte Frisk Asker, melder Storhamar på sine hjemmesider.

Klubben har måttet vente på svar fra det kanadiske hockeyforbundet, men nå har Storhamar altså fått grønt lys. Det gleder treneren, som har latt seg imponere av kvalitetene til sin nye signering på trening.

– Josh ser spennene ut. Han har bra størrelse, han er mobil, sterk med pucken, og han skaper farligheter, sier treneren.

Christian Larrivée er også imponert over ham.

– Josh er en snill og bra fyr, og han passer godt inn i laget. På isen er han fysisk, han er sterk, og han vil gi oss en boost. Det at han er høyrefattet, er også bra for oss, forteller Larrivée.

– Det er vanskelig å erstatte Patrick, men jeg tror han vil gi oss mye. Jeg gleder meg til å se ham.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.