Ingrid Landmark Tandrevold, som nylig reiste hjem fra ungdoms-VM med fire medaljer, vant onsdagens normaldistanse i NM i skiskyting i Sirdal.

18-åringen, som representerer Fossum, var 11,9 sekunder foran juniorløperen Sigrid Bilstad Neraasen i mål. Tandrevold bommet to ganger på standplass, men kompenserte med solid fart i sporet. Bilstad Neraasen bommet én gang. De to løperne som altså ennå ikke er seniorer, hadde flere seniorlandslagsløpere bak seg på resultatlistene. 

NM-bronsen gikk til Marte Olsbu fra Froland. Dermed sørget hun for at iallfall én av jentene i det norske seniorlandslaget havnet på seierspallen. Selv med fire tilleggsminutter havnet Olsbu kun 35,8 sekunder bak vinneren.

Elise Ringen (4 bom) fulgte på 7.-plass, mens Fanny Welle-Strand Horn (6) ble nummer 9. De andre norske VM-løperne, Tiril Eckhoff og Synnøve Solemdal, stilte ikke til start.

Onsdagens løp var ikke første gang Ingrid Landmark Tandrevold har vist lovende takter. I ungdoms-VM i Minsk i februar tok hun gull på jaktstarten, sølv på normaldistansen og bronse på sprint og stafett. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.