Kevin Beugre ble hentet fra Hønefoss i vinter.

Og selv om spissen ikke har bøttet inn mål siden han ankom Hamar, er Kevin Knappen sikker på at den raske spissen vil levere mange scoringer for de grønne og hvite.

– Jeg tror vi har fått inn en type som helt klart vil skape mange mål, og han vil nok være førende i en toppscorerkamp, sier Knappen til HA-sporten.

annerledes spillesystem

Beugre ønsker ikke å legge press på seg selv, og velger derfor ikke å fortelle hvor mange mål han har som mål å score.

– Jeg tenker aldri på slikt før en sesong. Jeg ønsker at laget skal gjøre det så bra som mulig, ikke snakke om personlige mål, sier han.

Han føler han har kommet bedre og bedre inn i HamKams spillestil.

– Vi står høyere og har mer ball enn hva jeg er vant til fra tiden i Hønefoss. Der spilte vi på kontringer, og jeg kunne bruke farten min. Nå styrer vi kampene, og da må jeg prøve å finne de åpne rommene, sier han.

service foran mål

Kevin Knappen føler at relasjonen mellom Ivar Sollie Rønning (fjorårets HamKam-toppscorer) og Beugre blir bedre og bedre.

– De har fått til en god relasjon, og de finner hverandre. Vi har sett det glimtvis så langt, sier Knappen – som får støtte av Beugre.

– Så langt har det fungert ganske bra, og vi finner hverandre bra. Samarbeidet vil bare bli bedre, sier han.

For skal Beugre banke inn mål på bestilling, er han avhengig av å få gode arbeidsforhold.

– Dersom vi gir ham service, kommer han til å score. Det er jeg trygg på, sier Knappen.

gleder seg til seriestart

Mandag braker alvoret i gang: HamKam gjester Asker på Føyka.

Knappen ønsker å komme godt i gang, men han tror ikke mandagens resultat vil få store konsekvenser for sesongen.

– Det er alltid viktig å komme godt i gang, men det er ikke avgjørende. Selv om vi har gått 23 kamper uten tap, må vi kunne tåle å tape en kamp. Men dersom vi gjør det, må vi komme oss fort opp på hesten igjen, sier Knappen.

Han spår en jevn avdeling, men han tror på Kamma-suksess.

– Det blir jevnt og tøft, og det er flere lag som kan slå hverandre. Skal noen stikke ifra i toppen, skal det være oss, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.