Brumunddal
- Han er ikke typen vi trenger, forklarer sportslig leder Tom Søgård.
Nå settes alt inn på å få med igjen Magnus Nysveen og Marius Holt, begge spillere som med litt akklimatisering, vil heve nivået i A-stallen til Brumunddal.
- Begge kjenner miljøet og vil gli smertefritt inn i det vi driver med, sier Brumunddal-trener Kai Kristiansen. Kristiansen håper at begge napper på forespørselen fra gamleklubben.

Interessert

- Jeg er interessert og vil høre hva Brumunddal har å si, sier Magnus Nysveen, som en stund var aktuell for HamKam, men som måtte takke nei på grunn av sin sivile jobb.
For Nysveens del vil ikke et comeback i Brumunddal by på noen som helst praktiske problemer ettersom han ikke har vært innom noen annen klubb etter at han spilte for Brumunddal i fjor.

Holt må frigjøres

Fullt så enkelt vil det ikke bli dersom Marius Holt sier seg interessert i gå på igjen for Dala. Holt gikk fra Brumunddal til Løten i fjor. En eventuell overgang må klargjøres med Løten.
Hva Marius Holt tenker rundt dette, har det ikke lykkes oss å få på det rene. Holt tok ikke telefonen i går.
- Både Magnus Nysveen og Marius Holt vil være nyttige forsterkninger for oss. Vi setter mye inn på å få med oss begge, sier Tom Søgård.

Bartosz i Polen

Brumunddal skal møte Elverum borte lørdag, og går på ingen måte en problemfri helg i møte. Vegard Ruud ble skadet på trening torsdag kveld og er uaktuell. Bartosz Deregowski måtte reise til Polen av familiære årsaker denne uka og er ikke tilbake før i neste uke. Vemund Brekke Skard er heller ikke tilgjengelig mot Elverum, men Kai Kristiansen ser ikke svart på det:

Gode på trening

- Stian Lierhagen får sjansen på keeperplass. Lars Bredo Simensen Larsen er tilbake. Det samme er lagkaptein Øyvind Melgalvis og Dima Yampolskyy. Jeg tror ikke laget er svekket med denne trioen tilbake, sier Kai Kristiansen som har tatt grep etter to svake kamper:
- Vi har trent mer på stor bane og mer kamplikt. Vi har tatt vekk den fysiske økta vi hadde på onsdager. Hvis det var det vi så resultatet av på torsdagens trening, ser det lovende ut, men vi er underdogs i helgen, sier Kristiansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.