Alt klaffet for Moelven. Hjemmelaget er tydeligvis best mot de beste lagene.

Fra første minutt så vi at Moelven ville gi alt. Når laget i tillegg får alt til og klaffe, så måtte trønderne dra hjem som slakt.

Arman Nazari spilte nok sin aller best kamp for året. Vi klarte ikke etter beste evne og finne noen feil på hans spill.

Morsomt var det også og se unggutten Anders Jevne Hagen på backplass. Hans offensive spillerstil gjorde at han kom fra til flere store sjanser.

I tillegg viste han en teknikk som var en fryd å se på. Da det gjenstod ti minutter av kampen, kom kampens prestasjon. Anders hadde en dribleserie som en sjelden ser. Etter at Anders var ferdig, lå det hele seks spillere inne i feltet. Dessverre for Anders gikk skuddet like utenfor.

Forsvarsfireren fungerte optimalt. Kil/Hemne produserte nesten ikke en sjanse, takket være Moelven. Midtbanespillerne gjorde svært få feil med Arman Nazari i spissen. Foran jobbet og slet Toni Skoglund som en slave. Han scoret et praktmål i tillegg til prima spill.

Neste helg venter nok et topplag. Orkla tar imot Moelven i Orkdal.

Med samme medisin i den kampen, kan Moelven nok en gang gjøre det surt for ett annet topplag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.