Som ventet var Moelven sterkere enn fjorårets store overraskelse, Storhamar.

Anført av en svært opplagt Sigurd Bølla Riseng, var gjestene fra Moelv i realiteten aldri truet i åpningskampen.

Hassan Ibrahim Mohamed skapte litt spenning i kampen da han reduserte etter en corner til 1-2, men Kim Kristiansen og målmaskinen Lars Bjørke drepte poenghåpet til hjemmelaget og punkterte kampen med to scoringer.

Moelvens mål ble scoret av: Sigurd Bølla Riseng, Vegar Bjerke, Kim Kristiansen og Lars Bjørke.

Storhamars scoring ble laget av midtstoppertalentet Hassen Ibrahim Mohamed.

Stusselige kamma

HamKams unggutter fikk kjørt seg mot nyopprykkete Rælingen.

Riktignok sendte den nye spissen, Ibrahim Fofanah hjemmelaget i føringen midtveis i første omgang, men Rælingen svarte med to kjappe før pause og ledet 2-1 halvveis.

Vondt ble til verre da det antatte bunnlaget fra Romerike scoret to gangen også etter pause, og da var det liten trøst i at Eirik Sveen scoret kampens flotteste mål.

Langskuddet var vakkert, men var likevel en fattig trøst for at meget svakt HamKam-lag.

LSK-tap

Den soleklare avdelingsfavoritten hos de fleste eksperter, Lillestrøm 2, tapte mot Fu/Vo i sin første seriekamp.

HA-sportens Bondeligablogger, Simen Arnesen, varslet i sin blogg at nettopp Fu/Vo kunne bli en tøff motstander for de fleste.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.