Tyrkia U21 - Norge U21 2-3

Nicholas Mickelson fikk tillit fra start da Norges U21-landslag tirsdag slo Tyrkia 3-2 på La Manga. Etter 22 minutter takket Mickelson for tilliten med å score sitt aller første landslagsmål.

Før den tiden hadde Sarpsborg-spiller Tobias Heintz allerede sendt Norge opp i ledelsen 1-0.

Tyrkerne reduserte til 1-2 etter 26 minutter, noe som også var stillingen til pause.

Etter hvilen kom Markus Solbakken (18) innpå til sin U21-landslagsdebut. 18-åringen var i utgangspunktet tatt ut på Pål Arne «Paco» Johansens G18-landslag, men fikk lørdag beskjed om at han skulle bli med U21-landslaget på deres samling på La Manga.

Med Solbakken på banen gikk Norge så opp i 3-1 ved kaptein Birk Rise halvveis ut i annen omgang. Tyrkia reduserte til 2-3 kvarteret før slutt, men flere scoringer ble det ikke og Norge gikk seirende ut av oppgjøret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.