HAMAR: Det er tiende gang GP-sprinten arrangeres i år. De fem første årene gikk den i Husebyparken i Brumunddal, men da det ble for liten plass der, flyttet arrangementet til Nybygda. Og der har det fortsatt.
At GP-sprinten har truffet med trekkplastrene sine i år, er deltakertallet et klart bevis på. 651 deltakere fra åtte år og oppover er påmeldt, og det er ifølge rennleder Geir Mauseth tangering av topptallet fra rekordåret 2007.

Skal gå med de beste

For de to beste jentene og guttene i juniorenes prolog kan dette rennet bli et minne for livet.
De raskeste juniorene i prologen får nemlig gå sprintstafett med de fire eliteløperne. De to guttene skal trekke hvem som de skal få gå mixstafett sammen med av verdensmestrene Marit Bjørgen og Therese Johaug, og de to beste jentene får Øystein «Pølsa» Pettersen og Odd-Bjørn Hjelmeset som mixpartnere.
De øvrige juniorene går en vanlig sprintkonkurranse etter prologen.

Autografskriving

Våre nasjonale og internasjonale skistjerner må nok belage seg på å skrive autografer så blekket spruter. De skal også være med på deler av premieutdelingen. Eller som rennleder Geir Mauseth sier det:
- Jeg regner med at Bjørgen, Johaug, Pettersen og Hjelmeset kommer til å bli sysselsatt fra de kommer til de drar. Og for de som er så heldig at de får gå sammen med de fire eliteløperne, ja, så er det ikke sikkert de får oppleve det mer en enn gang i livet, sier Mauseth til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.