Hamar
HamKam-trener Vegard Skogheim bekrefter overfor HA-sporten at de nå har gitt Mendy et konkret kontraktstilbud.
- Vi har gitt ham et tilbud, og så har de kommet med et mottilbud til oss igjen. Vi skal snakkes igjen nå til uka, sier Skogheim.
Det kan bety at HamKam kupper den målfarlige spissen, som scoret ytterligere to mål mot Lillehammer i helga, foran nesa på en rekke andre klubber.
- Jeg har snakket med Mendy og sagt jeg ønsker ham som erstatter for Thomas Lehne Olsen. Fordelen vår i forhold til andre klubber er at vi kan love ham spilletid slik at han utvikler seg videre, sier Vegard Skogheim.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.