– Jeg har ikke snakket med mamma ennå, men faren min har fortalt at hun ikke syntes det var så stas, sier Melgalvis til HA-sporten.

Han forteller at han har fått mange positive reaksjoner på stuntet, men at han er lei seg overfor moren.

– Det er det verste oppe i dette her, at hun ble lei seg, sier han.

- Jeg får ikke gjort opp igjen dette uansett, og jeg vil jo uansett være sønnen deres, sier han.

Han foreller at fansen likte det han gjorde.

– Det var mange av Kanarifansen som satte pris på det jeg gjorde. Jeg angrer ikke, sier han.

tenkte ikke

Da Melgalvis gjorde stuntet sitt, hadde han få tanker om oppmerksomheten det ville skape.

– Jeg visste jo at VG var der, slik at det var blitt laget en morosak på det hele. Men da jeg våknet, fikk jeg vite at NFF hadde reagert på det. Det var aldri min tanke å krenke noen. Det skulle bare være en morsom greie, forteller han.

NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik sa følgende til TV 2 mandag:

- Å vinne et cupgull er stort, og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til, uten at man viser kongepokalen og det den representerer, så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis sin intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i

Hovedpersonen forteller har ikke blitt fordømt.

– Klubben har støttet meg, og de syntes bare det var morsomt og på sin plass, sier han.

bra form

28-åringen forteller om en bra fest.

– Det var morsomt, og også noe fansen likte godt. Jeg var hjemme igjen rundt halv fire, forteller Melgalvis, som ikke følte seg dårlig.

– Formen er fin, den. Det er ikke så ofte jeg blir fyllesjuk, sier han.

Da HA-sporten spør ham om det blir en ny kule mandag kveld, svarer han følgende:

– Nei, nå blir det nok rolig. Vi reiser på lagtur til Mexico tidlig tirsdag.

Han tror det er viktig for laget å være samlet på sosiale aktiviteter.

– Nå blir det sol, varme og avslapping som gjelder. Og så skal vi kose oss sammen og ha teambuilding. Vi har fri resten av desember, før det begynner igjen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.