Brumunddal-gutten har skrevet under på en toårsavtale med Lillestrøm.

- Det er deilig, det. Jeg gleder meg mye til å komme i gang. Jeg skal være med i desember for å trene, og jeg er glad nå. Jeg er glad det gikk i orden, forteller en smørblid Melgalvis til HA-sporten.

Han speider utover den frosne gressmatta på Åråsen. Smilet blir bredere og bredere.Kontrastene fra Strømmen stadion, hvor han har spilt de siste sesongene, er ganske stor.

- Jeg gleder meg mye til å gå utpå matta her til våren. Du ser jeg har et stort smil rundt munnen, forteller Melgalvis stolt. 

Lange forhandlinger

Først gjennomgikk Melgalvis en medisinsk test på Åråsen, før han satte sitt navnetrekk på en avtale som strekker seg over de to neste sesongene.

Partene har over en stund vært i forhandlinger, og denne uken kom de altså til enighet.

Melgalvis ventet lenge på at Lillestrøm, som trenes av Arne Erlandsen, skulle komme med et tilbud som var godt nok til at han ville takke ja.

Dersom backen skulle si ja til LSK, måtte han ha slutte i jobben som selger, ettersom Lillestrøm trener på formiddagen, noe som ikke passet perfekt med en dagtidsjobb.

Nå har klubben kommet opp med et tilbud som er godt nok til at Melgalvis takket ja. 

- Jeg hadde troen på at det skulle ordne seg.

Skal satses på

- De har gitt uttrykk for at de ville ha meg, og det virker som det er jeg som skal spille høyreback, sier Melgalvis, som er klar over at han må prestere og gjøre seg fortjent til å spille hver kamp.

Han forteller at han har fått inntrykk av at klubben ønsker å satse på ham.

- Ja, det har jeg fått inntrykk av. Det har kontrakten vist deretter, også, forteller han.

For noen år tilbake, da han valgte å gå fra spill på nivå to med Kongsvinger, og gå tilbake til Brumunddal på nivå tre, turte han ikke tenke tanken på at han en dag skulle få oppleve å signere for en eliteserieklubb.

- Nei, jeg trodde vel egentlig ikke det. Jeg hadde alltid et mål om at jeg skulle komme tilbake og spille nivå 2, i alle fall. Men at det skulle gå så langt som det har gjort nå, og at jeg skulle komme til Lillestrøm, som er en såpass stor klubb, det var litt utenfor det jeg tenkte meg. Men det er gøy at det kan skje, forteller Melgalvis som nå kan se fram til å være fulltidsspiller.

- Nå blir jeg fulltidsspiller. Det blir moro. Det var jeg ett år i Kongsvinger, også, men der var det ganske turbulent og litt andre fasiliteter. Her er det enda mer profesjonelt, forteller den smørblide høyrebacken.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00