Han følte at de første 200-meterne gikk veldig lett på Bislett.

- I Florø åpnet jeg for fort, og fikk det på slutten. Målet i kveld var å åpne litt roligere. Det ble en bra avslutning, men det er mulig å avslutte et halvt sekund raskere. Da er jeg der, sier Mauritz Kåshagen, og fortsetter:

- Det handler litt om dagsform også. Jeg var ikke så i kjelleren som jeg pleier å være i dag. Jeg føler det er marginer med tanke på EM-kravet, sier modølen.

EM-kravet er 46,70. Mauritz løp på 46,90 i Belgia for kort tid siden, og 46,94 i Florø sist helg.

- Jeg føler at jeg har det inne. Jeg skal jobbe på, og prøver videre, sier 27-åringen.

Tonje Fjellet Kristiansen, Orion, ble nummer fem på sin 200 meter på Bislett torsdag kveld. 24,45 er ny utendørspers.

- Jeg er ikke helt fornøyd. Jeg mener at jeg burde vært i bedre form. Men tida var bra, sier Tonje Fjellet Kristiansen, som skal løpe en ny 200 meter fredag kveld i Tyrvinglekene.

Klubbkamerat Øystein Klareng perset også på 200 meter med 21,73. Han løp på 21,78 i Sverige mandag.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Det er forbedring i nesten hvert løp. Jeg håper å ta et jafs snart. Jeg føler meg sterk, sier Øystein Klareng, som fikk mye av fjorårssesongen ødelagt av skader.

Ottestad-gutten Emil Oustad ble beste norske løper på 800 meter med 1.50,30, som holdt til en femteplass. EM-kravet er 1.47,60.

- Jeg har ikke gitt opp EM-kravet. I dag startet jeg spurten litt for tidlig, og fikk betale de siste 80 meterne, sier Oustad.

Jonathan Quarcoo, Orion, ble disket for tjuvstart på sin 200 meter.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00