Marius Holt, Christian Wirstad, Kristoffer Skyaker, Olav Ophus, Claudio Ahumada, Kian Ansari og Ronny Brekken var alle ute i første treningskamp. Sju spillere som garantert vil spille seg inn på Erik Wettermarks lag.

– Vi har mange ute, men da er det andre som får sjansen. Får vi med denne gjengen i oppkjøringen, tror jeg det kan bli bra. Vi har ikke fått mange nye spillere, men fjorårsstammen er gode nok til av vi skal kjempe i toppen. Alt annet er skuffende, sier trener Erik Wettermark.

Mot Brumunddal hadde ikke Løten mye å stille opp med. Dala løp hjemmelaget i senk utover i kampen. Det skal være forskjell på lagene og det kom tydelig fram jo lenger kampen varte. Løten har kun noen fellestreninger i forkant av denne kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.