EM innendørs går i Beograd 3.–5. mars. Mauritz Kåshagen har klart kravet hit. Han løp på 46,88 i år og kravet er 47,35. Han trenger derfor kun å bekrefte form før mesterskapet. 

På 60 meter løp Jonathan Quarcoo 6,76 i år – bare to hundredeler fra kravet på 6,74.

På 800 meter løp Emil Oustad på 1.50,73 inne i 2015. Finner han tilbake til fjorårsformen, kan han jobbe mot et EM-krav som er 1,49.00.

EM-kravet kan også være innen rekkevidde for Vegard Ølstad på 3000 meter. Her er kravet 8.05 (eller 7,50,00 utendørs). Ølstad har løpt på 7,54,14 i 2016.

NM innendørs arrangeres i Ulsteinvik 4.–5. februar. Her vil nok mye bli avgjort for hvem som blir tatt ut til EM. 

Til sommeren er VM i London fra 5.–13. august selvsagt det store. Jonathan Quarcoo og Lene Retzius er våre to som har best sjanser til å kvalifisere seg.

Quarcoo må løpe 200 meter på 20,44 (pers 20,94). Lene Retzius, som har hoppet 4,32, er faktisk den som har størst sjanse. VM-kravet er 4,55. Et paradoks at kravet til EM innendørs i stav er vanskeligere på 4,70.  

European Combined Events Team Championships som arrangeres 1.–2. juli er et annet høydepunkt som kan være aktuelt for Jonathan Quarcoo, Mauritz Kåshagen og Lene Retzius og kanskje noen flere.

Lokalt skal Hamar og Orion arrangere NM stafetter på Hamar Idrettspark 20.–21. mai. 

Her vil sannsynlig Orion gjøre alt de kan for å vinne flest mulig stafetter. Det er klasser fra 15/16 år til og med veteraner, så dette er en fin mulighet for mange lokale klubber å ha som treningsmål for vårsesongen.  

Norwegian Grand Prix er blitt en tradisjon i Hamar. I 2017 sesongen blir det det store avslutningsstevnet 16. august.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.