Nordmannen fastsatte sluttresultatet til 7-1 sju minutter før slutt.

Før det var han nest sist på pucken da Roman Cervenka ga SKA 2-0 tidlig i 1. periode. Hjemmelaget sjokkåpnet da Jimmie Ericsson gjorde 1-0 etter 31 sekunder. Laget økte 3-0 ved stjernen Ilja Kovaltsjuk og til 4-0 ved Anton Burdasov før gjesten kom til redusering.

Ericsson satte sitt annet mål for kvelden da han gjorde 5-1 i tredjeperiode, mens Vadim Sjipatsjov ordnet det sjette målet.

Det var SKAs 25 seier denne sesongen. Laget holder annenplassen i avdeling vest, men er bare ett poeng bak ledende CSKA Moskva.

Den 31 år gamle spilleren har denne sesongen scoret 13 mål og har 16 assist. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.