Førsteperioden var preget av mye utenomsportslig med taklinger og utvisninger i hytt og pine. Danmark kom best ut av situasjonen, og ledet 0-3 til pause. 

Etter hvilen tok Norge tak i kampen og reduserte først én gang, før det var duket for Fredrik Lystad Jacobsen-show. 

Åpent mål

På et oppspill fra Anders Bastiansen drar Mathis Olimb med seg to danske spillere ned til høyre for målvakten, og alene foran mål sto Dragons-spilleren klar. 

Pasningen kom med største selvfølge fra Mathis Olimb, og Lystad Jacobsen gjorde ingen feil med tilnærmet åpent mål. 

- Jeg gikk rett på mål og kjørte hardt på. Da Olimb fikk med seg han som skulle passe på meg, ble oppgaven min ganske enkel, sier Lystad Jacobsen til HA etter kampen. 

Han spilte halve kampen, delt med Andreas Martinsen. 

- Takket Mads

Det var i utgangspunktet ikke meningen at Lystad Jacobsen skulle være på isen i det hele tatt da målet ble scoret. 

Etter en krangel satt nemlig Mars Rosseli Olsen i utvisningsboksen, slik at en plass var ledig i førsterekka. Lystad Jacobsen steppet inn, og gjorde ingen feil. 

- Jeg takket Mads for at han tok utvisningen. Satt pris på det, fleiper Lystad Jacobsen etter kampen. 

I morgen vender spillerne snuten hjemover. Allerede tirsdag venter ny kamp for Storhamar-spillerne som da skal i aksjon mot Lørenskog. 

Mads Hansen og Marius Holtet spilte hele kampen for Norge, uten at de utmerket seg i noen spesiell grad. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.