I følge rapportene tok det omtrent 25 minutter før spillere, dommere og tilskuere var på plass på Stange. Den kreative løsningen gjorde at de slapp å utsette kampen.

Ridabu vant kampen 11-0. Fire av målene ble scoret på hjemmebane.

- Da lyset gikk for andre gang foreslo jeg for Stange-treneren at vi skulle ta andreomgangen på banen deres. Det var sagt litt på fleip i starten, men etter hvert ble vi enige om at det var den beste løsningen. Dommeren likte ideen, og trodde det ikke var noe i regelverket som sa noe annet. Jeg gikk bort til tilskuerne og sa fra at nå blir andreomgangen på Stange. Det var flere som satte seg i bilen, og tok turen, sier Ridabu-trener Ole Jonny Sundt, som ikke har hørt om noe lignende tidligere.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.