Hamar
20-åringen var på Hamar-besøk sammen med agenten Anton Borvik i går.
- Jeg har flere kamerater som har spilt i Norge, og de har sagt mye positivt. Jeg fikk også et veldig bra inntrykk av Storhamar Dragons med en gang. Det gjelder både det sportslige og administrasjonen. Jeg hadde tilbud fra svenske klubber, men det var aldri aktuelt. Jeg ville prøve Storhamar, sier Lars Lundin, som har gått gradene i Leksand.

Har landskamper

20-åringen har også spilt i Borlänge (lån), Nybro og Hudiksvall i Sverige.
- Målet er å utvikle meg, og et naturlig framtidsmål er å spille i den svenske eliteserien. Vi får se hva som skjer. Hockey er min førsteprioritet, og jeg er villig til å legge ned mye jobb for å se hvor langt jeg kan nå, sier Lundin, som har spilt på det svenske U16- og U19-landslaget.
Han har også en sesong i den kanadiske juniorserien QMJHL. 20-åringen spilte i Drummondville, hvor også Dragons-backen Adrian Saxrud Danielsen har spilt.
- Jeg angrer på at jeg ikke fortsatte der. Det var en bra sesong, sier Lundin, som beskriver seg sjøl slik som hockeyspiller:
- Jeg er offensiv, og god på skøyter. Jeg har bra spilleforståelse og er god med pucken, sier 20-åringen, og fortsetter:
- Jeg ble imponert over det Norge presterte i VM, og norsk hockey er generelt på gang. Jeg gleder meg, sier Lars Lundin.
Dragons-trener Michael Smithurst er godt fornøyd med å få Lundin i stallen.
- Han er en seriøs spiller, som har gått gjennom Leksand-systemet. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på ham. Lars er en spillende og spennende back, sier Michael Smithurst.

Dragons-stallen

Disse er nå klare for kommende Dragons-sesong: Tommy Johansen, Robert Hestmann (målvakter), Jimmy Andersson, Mats Larsen Mostue, Andreas Øksnes, Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen, Lars Lundin (backer), Eirik Børresen, Trygve Hillestad, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen, Pål Johnsen, Christian Larrivée, Nathan Martz, Fredrik Lystad Jacobsen, Ørjan Mikkelsen, Eirik Salsten, Eirik Skadsdammen (løpere).
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00