Dette melder styremedlem med ansvar for det sportslige i Elverum herrehåndball, Nils Kristian Myhre.

Luka Mitrovic`s nye klubb heter, ifølge Østlendingen på nett, RK Gorenje Velenje. Laget er blitt nummer to i den slovenske ligaen de to siste sesongene. De to foregående årene, vant klubben seiremesterskapet.

- Luka ga oss beskjed via agenten sin for to dager siden, sier Bjørnar Myhren som også er styremedlem med ansvar for sport i Elverum herrehåndball.

Det ligger ikke noen dramatikk i Mitrovic`s avgjørelse. Han har en kontrakt som går ut etter sesongen. Ettersom han og samboeren skal bli foreldre i mai, ønsket han seg hjem. Klubben i Slovenia ligger fire timer med bil fra hjemstedet hans.

- Vi skulle gjerne beholdt Luka Mitrovic i Elverum. Han har vært en meget nyttig spiller for oss, sier Myhren som bekrefter at prosessen med å finne en erstatter allerede er i gang.

- Vi har ikke noe konkret på gang ennå, men ser etter både norske og utenlandske spillere, men kunne mest av alt, tenkt oss å få tak i et norsk talent på venstre back, sier Myhren.

Luka Mitrovic har spilt for Elverum i to sesonger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.