• ARENASJEF: Johannes Haukåssveen.
    FOTO: HENRIK HORNNÆSS

De står alle påmeldt til helgens verdenscupåpning i skiskyting. Det norske laget skal ankomme Sjusjøen i dag, og der ligger forholdene til rette for trening på snø etter iherdig innsats med snøkanoner.

- Løypene er klare, og jeg tør påstå at de holder bra nivå. Klart, enda bedre kunne de sikkert vært hvis vi hadde fått hjelp av mye natursnø, men alt ligger til rette for en god sesongstart, sier arenasjef Johannes Haukåssveen til HA.

Ingen russere - Bø usikker

Mange av løperne er godt i gang med harde treningsøkter, og i helgen blir det alvor. Lørdag er satt av til sprint og fellesstarten går søndag.

Brødrene Bø er også meldt opp, men storebror Tarjei er småsyk og tvilsom til sesongstarten, meldte flere medier i går.- Vi får nok vite på pressekonferansen fredag om han stiller. Alle skal ellers være på plass, men russerne har uteblitt, forteller Haukåssveen.I dag holder han og resten av arrangørteamet med på å rigge resten av stadion, få på plass reklame og andre småting som gjenstår.- Det blir vi ferdig med i løpet av dagen, opplyser han.Det var på morgenkvisten to minusgrader og tett tåke, mens temperaturen utover formiddagen har steget til null og været har klarnet opp litt.

GRATIS BUSSER

Har du lyst til å gjenskape tidligere opplevelser på skiskytterarenaen, eller kanskje oppleve verdenseliten live for første gang, så har du en ypperlig anledning nå.

For inngangen for tilskuere er gratis, og det settes i tillegg opp gratis busser fra Moelv og Lillehammer. Lørdag korresponderer bussen fra Moelv stasjon til stadion på Natrudstilen med toget fra Oslo. Bussavgang fra samme sted søndag er klokka 08.30, skriver arrangøren på egne sider.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.