Løten hadde ingen problemer med å slå et tamt Toten-lag. Det sto 2-0 til pause etter scoringer av Emil Lynum og Øyvind Mellum. Sistnevntes scoring var klasse. Løten-kapteinen lirket ballen opp i krysset på et frispark fra 20 meter. Etter pause ble det scoringer på Lars Petter Streitlien og Mohamer Zejnullahu.

Serieleder Løten hadde full kontroll gjennom hele kampen, og Toten klarte ikke å produsere noen målsjanser i løpet av 90 minutter.

Storhamar slo Moelven 3-1 etter scoringer av André Brendryen (2) og Mathias Holstad.

I den siste kampen ble det tap for Ridabu mot Kolbu KK. Det ble 0-3- tap etter en jevn 1. omgang. Kolbu fikk to straffer og ledet 2-0 til pause. De første 25 minuttene av 2. omgang var bra av Ridabu, men de fikk ikke mål. I stedet ble det 3-0 til Kolbu KK da det gjensto 17 minutter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.