Løten scoret hele 12 mål mot stakkars Snertingdal/Redalen. Like gledelig var det at hele sju spillere kom i scoringsprotokollen.

Løten–Snertingdal/Redalen 12–0

Blåtrøyene var best i absolutt alt og kunne lett ha scoret langt flere enn de 12 målene som kom. Etter 4–0 til pause, manet trener Erik Wettermark spillerne til å gjøre samme gode jobben i de siste 45 minuttene. Det klarte spillerne med bravur.

– Så lenge vi leder med fire mål til pause, er det lett å slippe seg litt ned. Vi jobbet med det og klarte å score åtte mål i andre omgang. Det viser at vi tar dette på alvor, uansett hvor mye vi leder, sier trener Erik Wettermark.

Løten gikk på en smell i forrige runde mot Follebu. Laget ville vise at det var et arbeidsuhell ved å banke Snertingdal/Redalen med 12 mål.

Blåtrøyene har en målforskjell på hele 66–12 fordelt på sine 13 første kamper. Det gir et snitt på over fem mål per kamp.

Det var mange som spilte godt i denne kampen. Den beste var midtbanespiller Aleksander Woo Enger. Emil Lynum og Øyvind Mellom utmerket seg også i positiv retning.

Mål for Løten: Emil Lynum 3, Øyvind Mellum 3, Kian Ansari 2, Aleksander Woo Enger 1, Ulrik Balstad 1, Lars Petter Streitlien 1 og Tom Vidar Martinsen 1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00