Løten - Follebu 0-4
HAMAR: Lørdag ble det et nytt tap for Løten, mot Follebu, og dermed har Løten hele ti poeng opp til sikker plass i 3. divisjon neste år.
- Det er en ny sesong som starter til høsten igjen. Alle vet at det blir tøft, men vi kan ikke gi opp selv om det butter imot, forteller leder for Løten fotball, Erik Bekkevold.
Det er ingen hemmelighet at Løten og Rune Buer Johansen ikke har fått den mest gunstige starten på årets 3. divisjon.
- Vi bruker mange unge spillere, i tillegg sliter vi med at vi får røde kort i hver kamp, forteller Bekkevold.
Lørdag ble det firemålstap, og Follebus seier var fortjent.
- Vi burde ha scoret, og hadde to-tre opplagte sjanser, men totalt var det en fortjent seier til Follebu, avslutter Løten-lederen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.