Løten har endelig et meget slagkraftig lag. Det beviste laget i cup-kampen mot Vålerenga.

Løten og trener Erik Wettermark er den store favoritten i avdeling 3.

Løten har mange spillere som har spilt langt høyere i divisjonssystemet enn 4. divisjon. Klarer trenerteamet Erik Wettermark og Knut Olav Pettersen å sette sammen riktig lag i alle seriekamper, blir det ikke mange poengtap.

– Vi har en sterk og bred tropp. Vi har dobbel dekning på samtlige plasser. Det er vi nok alene om i denne divisjonen. Det er nok vår største utfordring, for mange gode spillere kommer til å sitte flere kamper på benken. Vi kommer garantert til å rullere på laget. Så får vi se om vi takler rulleringen, for vi kommer til å ha spillere som garantert ville ha spilt på alle andre lag Vi må ha alle i gang hele sesongen, så jeg tror dette blir bra, sier Wettermark.

I Løtens avdeling er det kun Hamar IL som er av de lokale lagene. Hamar IL tyvstartet serien med kamp mot Rena på hjemmebane i går kveld.

Der var det Rena som scoret begge målene i 1-1-kampen.

Etter et langt innkast av HIL, ble det mølje foran Renas keeper.

En av bortelagets forsvarsspillere var uheldig å satte ballen i eget nett.

Dermed kunne Hamar Il ta med seg ett svært så viktig poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.