• TATT UT: Også Tonje Fjellet Kristiansen er tatt ut til U18-EM i Georgia.

Petter Myhr og Tonje Fjellet Kristiansen hadde akkurat fått beskjeden om at de var tatt ut da HA-sporten ringer dem.

- Det var veldig gøy. Jeg skjønte at sjansene til å bli tatt ut var ganske gode på slutten, men jeg var veldig spent da jeg skulle sjekke, forteller en stolt Myhr til HA-sporten.

Medalje kan bli for tøft

Han er tatt ut til å løpe 3000-meteren under mesterskapet, hvor de tøffeste konkurrentene er ett år eldre enn ham.

- Sånn det ligger an nå, så må jeg prikke inn toppformen bra om jeg skal ha sjanse til å komme helt i toppen. Men jeg er ett år yngre enn de eldste, og det er tøft å hevde seg i mesterskap mot de som er ett år eldre, forklarer Myhr.

Han er imidlertid innbitt på å gi favorittene en tøff kamp om medaljene.

- Jeg gleder meg veldig til å gi de største favorittene kamp, sier Myhr.

Han tror imidlertid medaljesjansene for egen ikke er altfor store under det kommende mesterskapet.

- Ut fra tidene, så kan medalje bli for tøft. Men i et mesterskapsløp, så vet man aldri hva som kan skje. Jeg har en ganske bra finish, og henger jeg med til slutten, kan alt skje. Medalje, på papiret, så er det for tøft i år, forklarer Myhr.

Skal løpe 200-meteren

Også Tonje Fjellet Kristiansen er tatt ut til mesterskapet, som arrangeres i Tbilisi i Georgia i tidsrommet 14.-17. juli.

Hun skal løpe 200-meteren med flagget på brystet, og er også tatt ut som reserve på stafettlaget. 

- Dette var veldig gøy, forklarer Fjellet Kristiansen til HA-sporten, kort tid etter at uttaket ble klart.

Hun forteller at hun var noe usikker før uttaket.

- Det var noe usikkert, fordi jeg har ikke vært i så bra form i år. Men det gikk da, så jeg er fornøyd med det, sier Fjellet Kristiansen.

Hun forklarer at hun er noe usikker på egne muligheter i mesterskapet. 

- Jeg håper det kan gå bra. Utendørs har jeg bestetid på 24.45 sekunder i år, og 24.30 innendørs, forteller hun.

Hun forteller at hun har et stort mål om å komme under 24 sekunder denne sesongen, og hun håper naturligvis det kan skje under mesterskapet.

Om egne sjanser i Tbilisi, forteller hun:

- De er jeg litt usikre på, men jeg håper på finalen, forteller den blide sprinteren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.