Vladimir Smicer, Dietmar Hamann og Luis Garcia, som alle var involverte i den legendariske Champions League-finalen i Istanbul i 2005, kommer på Hamar-besøk i løpet av helgen 1-3. september. 

RedHeds Hamar, Liverpools supporterklubb i Hamar og omegn, og 5 Times, organisasjon for tidligere Liverpool-spillere står for arrangementet i Hamar. Legendene skal også besøke Bergen og Tromsø.

Mesterligamestrene vil fortelle om den dramatiske finalen i Istanbul 2005 som Liverpool vant på straffer etter å ha lugget under 3-0 i pause. De vil også fortelle om veien til finalen, hva de mener om dagens Liverpool og fotball generelt. Det vil også bli mulig å møte legendene for en autograf og bilde.

Vladimir Smicer scoret Liverpools andre mål i finalen mot Milan, mens Hamann kom inn fra benken på stillingen 3-0 til det italienske laget ved pause. Luis Garcia spilte samtlige 120 minutter. Både Hamann og Smicer scoret på straffekonkurransen. 

RedHeds Hamar vil ha ansvaret for det lokale arrangementet på Hamar. 

Det er fortsatt ikke klart hvor arrangementet skal avholdes. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.