RUSTENBURG: Italias landslagssjef Marcello Lippi avviste antydninger om at han har latt stjernene som kunne sikret VM-suksess bli hjemme.
- Jeg er fullstendig overbevist om at det ikke er noen fenomener jeg har latt bli hjemme, sa Lippi etter den skuffende 1-1-kampen mot New Zealand.
Han valgte bort spillere som Alessandro Del Piero, Francesco Totti og Giuseppe Rossi, og har også oversett Antonio Cassano siden han gjorde comeback i jobben i 2008.
- Vi har spillere med personlighet, spillere som har vist det i mesterskapet. Vi har toppscoreren i serie A (Antonio Di Natale). Jeg tror ikke det er et spørsmål om personlighet, men om flyt i spillet. Det ville ikke vært løst ved å ta med andre spillere, for de ville møtt de samme problemene, sa han.
Lippi har måttet unnvære playmaker Andrea Pirlo så langt, og vet ikke om han blir klar til siste gruppekamp mot Slovakia.
- Det er ikke sikkert han blir det, sa mannen som førte Italia til VM-gull for fire år siden. I år kan det bli fiasko.
(©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.