RUSTENBURG: Italias landslagssjef Marcello Lippi avviste antydninger om at han har latt stjernene som kunne sikret VM-suksess bli hjemme.
- Jeg er fullstendig overbevist om at det ikke er noen fenomener jeg har latt bli hjemme, sa Lippi etter den skuffende 1-1-kampen mot New Zealand.
Han valgte bort spillere som Alessandro Del Piero, Francesco Totti og Giuseppe Rossi, og har også oversett Antonio Cassano siden han gjorde comeback i jobben i 2008.
- Vi har spillere med personlighet, spillere som har vist det i mesterskapet. Vi har toppscoreren i serie A (Antonio Di Natale). Jeg tror ikke det er et spørsmål om personlighet, men om flyt i spillet. Det ville ikke vært løst ved å ta med andre spillere, for de ville møtt de samme problemene, sa han.
Lippi har måttet unnvære playmaker Andrea Pirlo så langt, og vet ikke om han blir klar til siste gruppekamp mot Slovakia.
- Det er ikke sikkert han blir det, sa mannen som førte Italia til VM-gull for fire år siden. I år kan det bli fiasko.
(©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.