• FOTO: Stian Bakkom

Lillehammer har fått en fryktelig treig start på sesongen. I de tre første serierundene ble Magnlerud Star, Storhamar og Stjernen i tur og orden for sterke for hockeygutta fra OL-byen.

Torsdag kveld fortsatte den tunge trenden i DNB Arena.

Skuddstatistikken 57-13 fortalte om en enveiskjørt kamp og stor nivåforskjell, og serieleder Stavanger Oilers vant fullt fortjent 5-2.

Vond åpningsperiode

Lillehammer fikk kjørt seg ordentlig gjennom kampens 20 første minutter, og den svimlende skuddstatistikken 28-4 vitnet helt korrekt om klasseforskjell i DNB Arena.

Henrik Solberg og Mathias Trettenes fant nettmaskene for Oilers, og et vaklende Lillehammer-lag kunne takke en travel og god målvakt Michal Zajkowski for at stillingen ikke så enda verre ut etter én periode.

Lillehammer-scoring

L.I.K. samlet seg etter den smertefulle førsteperioden, og det ble langt vanskeligere for Oilers å etablere det samme angrepsspillet i andreperioden.

Oilers skapte riktig nok fortsatt de fleste sjansene, men Lillehammer skapte periodens eneste mål, da gullhjelmkledde Daniel Åhsberg lekende lett dro av Mats Larsen Mostue og hamret inn 1-2 i et Lillehammer-overtall.

Raknet

I tredje periode raknet Lillehammer, og Oilers kunne igjen pepre skudd mot målvakt Zajkowski, som midtveis i perioden måtte hjelpes av isen med en skade.

Da hadde Christian Dahl Andersen allerede lagt på til 3-1, og samme mann sto bak forarbeidet som lot Trettenes lure nummer fire forbi reservekeeper Espen Johansen. Dahl Andersen sørget selv for 5-1 før vertene ga seg.

Åhsberg reduserte til 2-5 for L.I.K. etter Dag Morten Wehns herlige forarbeid langs venstresiden like før slutt, men Lillehammer gikk på sitt fjerde tap av fire mulige i GET-ligaen.

Søndag gjester Kongsvinger Kristins Hall.

Lillehammers lag

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen).

1. rekke: Stein Tore Bakken, Henrik Rosengren - Stian Nystuen, Joakim Eidsæther, Dag Morten Wehn.

2. rekke: Eric Meland, Christian Fosse - Daniel Åhsberg, Kristoffer Jonsson, Eirik Myhre Slåsletten.

3. rekke: Håvard Steen, Sondre Bjerke - Endre Medby, Simen Thoresen, Joachim Engesveen.

4. rekke: Tomas Trondsen, Joachim Fridtjov Jensen, Daniel Stensrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.