I en kamp som endret karakter flere ganger, var det til slutt Joakim Arnestad-Eidsæther og Lillehammer som kunne juble for seier og to poeng.

Det Lillehammer leverte i den første perioden, var den beste perioden så langt denne sesongen. Anført av en meget spillesugen Nicolas Ritz, presset de Lørenskog langt opp i banen. Lørenskog så ukomfortable ut, og gjorde flere feil. Gjestene hadde absolutt sine muligheter også, men dette var en positiv start for Lillehammer. 

Lørenskog tok over

Midtperioden ble Lørenskog sin. De kom ut langt mer bestemte enn i den første perioden.  Lillehammer startet dog i overtall, men som tidligere denne sesongen betyr de desverre store målsjanser til motstanderen. Endre Medby mistet pucken til Joacim Sundelius rett foran eget mål, men ble reddet av Zajkowski. Lørenskog tok ledelsen drøye åtte minutter ut i perioden. Et flott overtallspill endte med at Alexander Larsson sto alene på bakerste stolpe, og satte pucken under Michal Zajkowski. 

Halvveis i perioden fikk hjemmelaget en ny mulighet i overtall, men også her var det Lørenskog som var nærmest med et skudd i stolpen. Så kom endelig jubelen i Kristins Hall. Litt ut av ingenting datt pucken ned foran Endre Medby rett innenfor blålinja. Han smelte til på først og pucken gikk via Daniel Karlsen Stensrud og i mål. Dessverre gikk det kun to minutter før Robin Dahlstrøm sendte gjestene tilbake i ledelsen, noe som var fullt fortjent. Lørenskog vant skuddstatistikken 16-6.  

Fransk kanon

Lørenskog tok kommandoen også i den tredje perioden, og var flere ganger nære ved å øke ledelsen. Åtte minutter ut i perioden bestemte Nicolas Ritz at nok fikk være nok. Tor-tre meter inne i Lørenskog sin sone ladet han kanonen, og sendte pucken helt oppe i krysset bak en sjanseløs Jeff Jakaitis. Stillingen var 2-2. Resten av perioden bølget frem og tilbake. Mot slutten klarte Lørenskogs Alexander Larsson å pådra seg en utvisning i offensiv sone. Det skulle vise seg å bli avgjørende. 

"Eidsa" avgjorde

Lillehammer startet derfor i spill fire mot tre i spilleforlengelsen. Men, som så mange ganger før, holdt de på å rote det til. Nathan Longpre fikk kommet helt alene med Michal Zajkowski. Han ble hektet opp og Ole Stian Hansen markerte for straffeslag. Straffen til Longpre var svak, og gikk rett på Zajkowski. Dermed grep Lillehammer muligheten, og akkurat som mot Kongsvinger var det Joakim Arnestad-Eidsæther som ble den store helten. Dermed Ble to poeng igjen på Lillehammer, mens ett poeng ble med bussen til Lørenskog. Lillehammers lag:

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen)

1.rekke: Henrik Rosengren - Stein Tore Bakken, Simen Thoresen - Nicolas Ritz - Daniel Åhsberg.

2.rekke: Eric Meland - Sondre Bjerke, Dag Morten Wehn - Kristoffer Jonsson - Joakim Arnestad-Eidsæther. 

3.rekke: Håvard Steen - Christian Fosse, Tomas Laiho Trondsen - Joachim Fridtjof Jensen - Stian Kaltrud Nystuen.

4.rekke: Robin Soudsky - Eirik Myhre Slåsletten, Endre Medby - Joachim Engesveen - Daniel Stensrud. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.