Dette var Liens sjuende stevne hittil i årets HV-cup, men før Gransjøfelten på Tangen har han bare én andreplass (Søndre Land). Ellers har det ikke vært helt topp. Men han har likevel andreplassen på barometeret i kampen om å komme til finalen. 

I tillegg til stevnet på Gransjøen lørdag, ble cupens 9. runde arrangert på Dølisjøen i Odal søndag, og der ble det tredjeplass til Lien med 29 treff, som styrker hans plass ytterligere i toppen på resultatbarometeret. Her vant Per Stubberud fra Askim med 30 treff. 

Etter helgens stevner er det Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord som har førsteplassen på resultatbarometeret. Vi må et stykke ned på barometeret før vi finner skyttere fra Hedmarken som får plass i kanonfinalen på Gjøvik 7. april. Men Per Egil Storsveen fra Løiten og Tore Oustad fra Stange og Romedal lå på første- og tredjeplass i klasse V55 før skytingen på Dølisjøen. De beholder begge disse plassene på barometeret etter helgens skyting på Dølisjøen.

Flere med fullt hus

Jens Olsrud Østlie fra Tangen har som vane å vinne, både på bane og felt, og han gjorde ingen feil i Gransjøfelten. Han skjøt 30/21 treff og tok en klar seier i rekruttklassen. Ola Strand Nystuen fra Løiten klarte også 30 treff i sitt første stevne i denne klassen. Olsrud Østli skjøt også fullt hus 30/15 i Odalen søndag, og det holdt til tredjeplass. Han beholder sin andreplass i barometeret etter dette resultatet. Sander Harildstad (J) og Einar Furuseth, begge fra Lismarken klarte 30/21 og 30/13 på henholdsvis fin- og grovfelten på Dølisjøen). Men ingen av dem er innenfor finaleplass pr. i dag.

Løiten skytterlag vant lagskytingen for seniorene i Gransjøfelten med 85/51 treff, ett fattig innertreff foran Randsfjord med 85/50.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.