Storhamar startet kampen mot Tertnes fryktelig, men spilte seg stort opp etter pause, og de utlignet til 21-21. Så gikk rullegardina ned for Arne Senstads jenter.

- Det er fryktelig skuffende at vi ikke presterer bedre enn det her. Å tape for Tertnes har jeg gjort mange ganger, men det er måten vi gjør det på som er skuffende, sier trener Arne Senstad.

Maria Jektivk Aarstad hadde en tøff kveld på jobben, men hun sto rakrygget opp og lot seg intervju, selv om tårene presset på.

- Det er kjedelig å ikke prestere bedre når jeg får sjansen, sier hun.

Senstad vil ikke kappe hodet av trønderen.

- Det er ikke bare hun som sliter i dag, for hun får ikke noe hjelp av forsvaret heller. Vi var forberedt på hva Tertnes kom med, men vi klarer ikke å stå imot, sier han.

Målrik førsteomgang

Både Storhamar og Tertnes fosset i angrep fra første kast, og det var særlig vertene som fikk valuta for skuddene de tok. 

Etter åtte minutter viste tavla 8-5, og da hadde Storhamar-trener Arne Senstad fått nok av keeperspillet til Maria Jektvik Aarstad - som startet kampen i Stine Lidéns skadefravær.

Hun sto med èn redning på ni skudd, og ungjenta Hanne Rudjod kom inn for henne. 

Da Rudjord hadde reddet to av åtte skudd, valgte Senstad å sette inn Aarstad igjen.

Kamilla Sundmoen står med fire scoringer så langt i oppgjøret. 

Like før pause fikk en frustrert og sint Senstad en advarsel av sekretariatet.

flere redninger

Storhamar var langt bedre med på notene etter pause, og etter 43 minutter sto det 21-21 på tavla. Aarstad hadde løftet spillet sitt betraktelig, mens det offensive skytset traff enda bedre. 

Men da Storhamar endelig hadde spist opp vertenes ledelse, stengte Marie Davidsen kassa totalt. I løpet av de siste 13 minuttene scoret Storhamar kun to mål. 

Storhamars lag: Maria Jektvik Aarstad, Hanne Rudjord (målvakter), Kamilla Sundmoen (6), Malene Aambakk, Hilde Egset, Astrid Mjøen Holstad, Ellen Marie Folkvord (1), Tonje Enkerud (3), Emma Skinnehaugen, Lise Binger (6), Betina Riegelhuth (5), Martine Hovden (3).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00