Det ble klart etter at den suksessrike hoppa var til legeundersøkelse tirsdag. Utfallet var nedslående, melder tgn.no.

– Hun har slått opp igjen litt av gaffelbåndskaden, så dette kommer til å ta lengre tid enn det jeg hadde forespeilet meg. Bakbeinet blåste opp for halvannen uke siden. Da var det glatt på treningsveien. Lite motstand og for stor fart, sier trener og eier Ola M. Skrugstad.

Skaden som nå truer med å ødelegge store deler av årets sesong oppsto i oktober. Da var Skrugstad optimistisk med tanke på et ikke altfor langt avbrekk, men nå ser det altså mørkere ut.

Lannem Silje, som har Tor Wollebæk som fast makker i sulkyen, står med 43 seirer på sine 47 starter. Så langt i karrieren har superhoppa tjent formidable 6,7 millioner kroner. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.