Det ble klart etter at den suksessrike hoppa var til legeundersøkelse tirsdag. Utfallet var nedslående, melder tgn.no.

– Hun har slått opp igjen litt av gaffelbåndskaden, så dette kommer til å ta lengre tid enn det jeg hadde forespeilet meg. Bakbeinet blåste opp for halvannen uke siden. Da var det glatt på treningsveien. Lite motstand og for stor fart, sier trener og eier Ola M. Skrugstad.

Skaden som nå truer med å ødelegge store deler av årets sesong oppsto i oktober. Da var Skrugstad optimistisk med tanke på et ikke altfor langt avbrekk, men nå ser det altså mørkere ut.

Lannem Silje, som har Tor Wollebæk som fast makker i sulkyen, står med 43 seirer på sine 47 starter. Så langt i karrieren har superhoppa tjent formidable 6,7 millioner kroner. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.