Snertingdal/Redalen 2 - Løten 1-6.

Fra første minutt viste Løten hvem som var best. Det haglet med sjanser og før det hadde gått 45 minutter, ledet Løten med fire mål.

Hjemmelagets keeper Ole Kristian Haugen fikk ikke mye hjelp av sine medspillere og det kunne fort ha blitt mange flere mål.

I andre omgang satte Løten på bremsen og vant omgangen bare 2-1. Trener Erik Wettermark var fornøyd med sine spillere.

- Vi scorer seks mål, men vi kunne ha scoret det dobbelte. Foruten de seks målene, har vi ti store sjanser. Det sier det aller meste om kampen. Sjøl om det ble enkelt, skulle vi fortsatt i andre omgang. Det klarte vi ikke helt, men vi er fornøyd allikevel, sier trener Wettermark.

Banens beste spiller var forsvarsspiller Steinar Libekk. Han gjorde knapt en eneste feil i løpet av 90 spilte minutter.

Mål for Løten: Mohamer Zejnullahu tre, Aleksander Woo Enger to og Øyvind Mellum et.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.